festyval riplyanky - bez ap

Кулінарний тур “Секрети закарпатської кухні”

Тури Україною!!!

Кулінарний тур “Секрети закарпатської кухні”

Приготування закарпатських страв, дегустації вин, сирів, мінеральних вод, а також замки, храми та панорами Карпат!
виїзд 21.03.2015 зі Львова 2 дні / 1 ніч

395 грн!!!!!!!!
У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, участь в майстер-класах із приготування їжі, страхування на час подорожі.

На Вас чекають:
– три майстер-класи де кожен зможе приготувати 9 закарпатських страв;
– дегустація найкращих марочних вин Закарпаття у стародавніх винних підвалах та дегустація вин приватних господарів Берегівського району;
– дегустація екологічно чистих закарпатських сирів в особистому селянському господарстві “Бараново”, де всі охочі можуть скуштувати та купити різні сорти овечого та коров’ячого сиру: будз, бринзу, вурду;
– найвидатніші історичні пам’ятки краю: замок кохання “Сент-Міклош” та унікальний храмовий ансамбль села Четфалва;
– панорамний огляд мукачівського, виноградівського, королевського і хустського замків та центру Берегово;
– мальовничі гірські пейзажі під час підйому на карпатську вершину канатно-крісельною дорогою;
– дегустація мінеральної води “Келечинська”, котра має великий вміст заліза і лікує багато хвороб.
9 страв для майстер-класів:
– підбивані лопатки (закарпатська народна страва, суп із стручкової квасолі на кисломолочній основі);
– торгоня (угорська страва, домашні макарони особливого приготування);
– дісно-перкельт (один із способів приготування тушеного свинячого м’яса в угорській кухні);
– лангош (угорська страва, коржик із дріжджового тіста, смажиться на олії, схожі на оладки);
– лечо (угорська страва, овочевий гарнір на основі болгарського перцю, помідорів, ріпчастої цибулі);
– грибна юшка (міжнародна страва, суп із сушених грибів, із закарпатськими особливостями);
– банош (карпатська страва, приготовлена із кукурудзяного борошна і сметани, заправлена шкварками, грибами та бринзою тощо);
– ріплянка (унікальна карпатська страва, гарнір із картоплі та кукурудзяної крупи);
– гомбовці (закарпатська народна страва, дріжджові пончики з різною начинкою, готуються на пару).